Main content

Überlegungen zur Zukunft der Walderschliessung.
Hans R. Heinimann
Bündnerwald, (2016) Chur: Gasser.
forestinventory: Design-Based Global and Small-Area Estimations for Multiphase Forest Inventories.
Andreas Hill, Alexander Massey, and Daniel Mandallaz
CRAN: Comprehensive R Archive Network, (2016) S.l.: CRAN.
Industrielles statt gewerbliches Denken ist gefordert (Essay).
Hans R. Heinimann
Schweizerische Zeitschrift für Forstwesen, (2016) Zürich: Schweizerischer Forstverein.
Scale effects in survey estimates of proportions and quantiles of per unit area attributes.
Steen Magnussen, Daniel Mandallaz, Adrian Lanz, Christian Ginzler, Erik Næsset, and Terje Gobakken
Forest Ecology and Management, (2016) Amsterdam: Elsevier.
Einsatz von Vegetationshöhenmodellen zur Lokalisierung kritischer Lücken für Waldlawinen.
Jochen Breschan, and Andreas Gabriel
Montagskolloquium, (2016) Zürich: ETH Zürich, Department of Environmental Systems Science.
Schätzung der Holzvorräte in RLP auf Forstamts- und Revierebene durch Kombination von BWI3- und Fernerkundungsdaten.
Andreas Hill, Johannes Stoffels, and Joachim Langshausen
(2016).
Design-based approach of small area estimations for the state of Rhineland-Palatinate (Germany) based on national forest inventory data.
Andreas Hill
(2016).
Design-based properties of some smal-area estimators in forest inventory with two-phase sampling.
Daniel Mandallaz, Andreas Hill, and Alexander Massey
(2016) Zürich: ETH Zürich.
Recording spatial data with mobile devices - a quick and easy appraoch for field work.
Monika Niederhuber, Urs Brändle, Sarah Salvini, Franziska Baumgartner, Daniel Trüssel, Lincoln Lewis, and Felix Keller
(2016).
GIS supported mobile outdoor experiments - collecting spatial data with smartphones while being on excursion.
Monika Niederhuber, and Urs Brändle

URL der Seite: http://www.lue.ethz.ch/publikationen-und-preise/artikel.html